Teplo v dome a byte: Dom, byt, záhrada - Bukvová, Iva (Dobré rady, 2004)
Kniha Teplo v dome od autora Iva Bukvová patří do kategorie inspirace, nápady Ě flora, zahrada a domov. Zatím ji nikdo neohodnotil. Ke knize nejsou žádné názory. Pokud ji máš v knihovně, můžeš ji ohodnotit, přidat názor nebo recenzi. Uživatelé knize přiřadili štítky design Ě design a úpravy interiérů Ě domov a zahrada. Tato kniha se nenachází v žádné knihovně. Důvodem může být, že není oblíbená nebo se jedná o novinku na knižním trhu.