Teplo v dome a byte: Dom, byt, záhrada - Bukvová, Iva (Bratislava Foxi, 2004)
Kniha Teplo v dome od autora Iva Bukvová patří do kategorie inspirace, nápady Ě flora, zahrada a domov. Zatím ji nikdo neohodnotil. Ke knize nejsou žádné názory. Pokud ji máš v knihovně, můžeš ji ohodnotit, přidat názor nebo recenzi. Uživatelé knize přiřadili štítky design Ě design a úpravy interiérů Ě domov a zahrada. Tato kniha se nenachází v žádné knihovně. Důvodem může být, že není oblíbená nebo se jedná o novinku na knižním trhu.
Výber z obsahu: Z histórie vykurovania. Rekonštrukcie starých objektov-úprava nevhodných konštrukcií. Spôsoby vykurovania (dodávky tepla). Postup pri voľbe vykurovacieho systému. Vykurovacie systémy. Príprava teplej úžitkovej vody. Úspory tepla v domácnosti. Budúcnosť vykurovania. O vetraní, stavebných konštrukciách a vplyvoch škodlivín na človeka. Povoľovanie stavebných úprav.
Keywords: stavebníctvo; kúrenie; izolácie tepelné; teplo; dom; byt; záhrada; vykurovanie; design; príručky stavebné