Deti Tatrany: Prírodné rozprávky - Chovan, Milan Igor, 1963-; Mišovie, Aneta; Mračko, Miroslav (Bratislava Epos, 2006)
Rozprávkové príbehy pre deti o ochrane našej prírody.
Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: rozprávky autorské; rozprávky o prírode; ochrana prírody; próza; slovenská literatúra - texty; Chovan, Milan Igor (slovenský spisovateľ, učiteľ. Nar. 24.11.1963 Ružomberok -); pre čitateľov od 9 rokov