Super škola: Rivali - Jefferies, Cindy, 1951- (Super škola, 2006)
Konkurencia začína byť tvrdá! Danny je skutočne talentovaný bubeník, ktorému sa na Rockley Park, škole pre začínajúce hviezdy, naozaj darí. Ale Charlie, druhý bubeník v jeho ročníku, žiarli na Dannyho úspech. Napätie medzi oboma rivalmi vzrastá, takže keď sú donútení spoločne hrať na školskom koncerte, iskry môžu začať lietať!