Biela horúčava (White hot) - Brown, Sandra, 1948-; Nižníková-Kollárová, Lucia; Fabianová, Viera (Bratislava Ikar, 2006)
Sayre Lynchová sa po samovražde mladšieho brata Dannyho vracia domov do Louisiany, hoci si prisahala, že tam už nevkročí. Znova sa ocitne v spleti intríg, svojho tyranského a skorumpovaného otca, ktorý spolu so Sayriným starším bratom ovládajú jedinú továreň v meste. Čo je však horšie, najali si nového právnika Becka Merchanta - muža, ktorý má vlastné tajné plány. Polícia zistí, že Danny bol v skutočnosti zavraždený, a vtedy Sayre začína bojovať s rodinou - i vášnivými citmi k Beckovi.
Keywords: romány autorské; spoločenské romány; detektívne romány; dobrodružné romány; romány o láske; próza; Brown, Sandra Lynn (americká spisovateľka bestsellerov a thrillerov, nar. 03.1948 Waco, Texas -); americká literatúra - texty