Bozk čiernej vdovy : (The widows kiss) - Feather, Jane, 1945- (Slovenský spisovateľ, 2002)
Intrigy, city a život anglických vyšších kruhov za vlády Henricha VIII. Zvodná lady Malloryová vie, že jej hrozí nebezpečenstvo, ale netuší, že bude mať podobu muža s bystrým mozgom a najmodrejšími očami, aké kedy videla.