Neboj sa byť ženou : (Lord of the High Lonesome) - Dailey, Janet, 1944-2013 (Love story, 2003)
Kit Bonnerová pomáha svojmu starému otcovi spravovať obrovský ranč v Severnej Dakote. Ranč patril anglickému barónovi a po jeho smrti ho zdedil jeho príbuzný Reese Talbot. Pri ceste na ranč sa blúdiaci Reese na jednej z pastvín stretne s Kit. Kit nelení a domnelého votrelca vykáže zo súkromného pozemku. Aj keď sa nedorozumenie vysvetlí, Kit nepočíta s tým, že nový vlastník vzhľadom na jeho šľachtický pôvod prejaví záujem zotrvať na ranči. Reese má však iné plány...