Sama vo svete mužov : (One of the Boys) - Dailey, Janet, 1944-2013 (Love story, 2003)
Petra Wallisová pracuje ako televízna kameramanka vo výlučne mužskom kolektíve. V priebehu niekoľkých rokov si už celkom slušne osvojila grify tejto náročnej profesie, a tak sa medzi "chlapcami" cíti ako rovnocenná spolupracovníčka. Diametrálne odlišný názor na jej pôsobenie v prenosovom tíme má však Dane Kingston, producent a režisér v jednej osobe. Jeho moralizovanie privádza emancipovanú Pet do zúrivosti a nemieni sa podriadiť jeho puritánskym požiadavkám. Lenže šéf je šéf, takže Pet ťahá v tomto prípade za kratší koniec povrazu.