Dievčatko z krajiny Drakov 3. diel: Chrám duchov - Molitorová, Muška; Molitor, Igor (Ikar, 2006)
Dievčatko, ktoré ešte stále nesmie používať svoje meno, aby ho Hlavná čarodejnica Hissatam neobjavila, prežíva v krajine Mezzarthys nové dobrodružstvá.