Sedem odkazov lúpežných rytierov : (Die Schatzsucher Drillinge: Die sieben Rätsel der Ritterrunde) - Brezina, Thomas, 1963- (Hľadači pokladov, 2006)
Volajú sa PC, ChaCha a Floppi a sú trojičky. Sprevádzajú svojho otca, slávneho kúzelníka, na jeho cestách po celom svete a majú zvláštnu záľubu: pátrajú po dávno zabudnutých pokladoch. Tentokrát odhaľujú tajomstvo lúpežného rytiera staré stovky rokov...