Sedem odkazov lúpežných rytierov (Die Schatzsucher Drillinge: Die sieben Rätsel der Ritterrunde) - Brezina, Thomas, 1963-; Ličková, Marta, 1926-; Volz, Johannes (Senica Arkus, 2006)
Volajú sa PC, ChaCha a Floppi a sú trojičky. Sprevádzajú svojho otca, slávneho kúzelníka, na jeho cestách po celom svete a majú zvláštnu záľubu: pátrajú po dávno zabudnutých pokladoch. Tentokrát odhaľujú tajomstvo lúpežného rytiera staré stovky rokov...
Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: romány autorské; Brezina, Thomas (rakúsky spisovateľ a televízny moderátor programov pre mládež, 30.1.1963 Viedeň - ); dobrodružné romány; detektívne romány; próza; rakúska literatúra - texty; pre čitateľov od 9 rokov