Artur a zakázané mesto : (Arthur et la cité interdite) - Besson, Luc, 1959- (Mladé letá, 2006)
Artur, Selénia a Betaméš putujú cez Sedem zemí do obávaného zakázaného mesta. Musia nájsť starého otca a poklad, pretože inak ich nepriatelia uskutočnia svoj bezohľadný plán. Lenže krutý vládca Maltazard im nič nedaruje. Podarí sa im to včas? Zachránia krajinu Minimojov? A získa Artur srdce princeznej Selénie?