O čom snívajú víly: Zázračná cesta do krajiny víl : (Fairy dreams) - Rees, Gwyneth, 1968- (Arkus, 2006)
Čarovná cesta do krajiny víl je druhým príbehom o priateľstve maličkých víl s dievčatkom. Pôvabná knižka rozpráva o malej Terezke, jej starej mame a o dvoch priateľkách - vílach. Tie sa jej ukážu vždy vtedy, keď leží vo veľkej starkinej posteli...