O čom snívajú víly: Zázračná cesta do krajiny víl (Fairy dreams) - Rees, Gwyneth, 1968-; Kantorová-Báliková, Jana, 1951-; Bannister, Emily; Sharratt, Nick, 1962- (Senica Arkus, 2006)
Čarovná cesta do krajiny víl je druhým príbehom o priateľstve maličkých víl s dievčatkom. Pôvabná knižka rozpráva o malej Terezke, jej starej mame a o dvoch priateľkách - vílach. Tie sa jej ukážu vždy vtedy, keď leží vo veľkej starkinej posteli...
Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: príbehy autorské; fantastické príbehy; príbehy o deťoch; próza; Rees, Gwyneth (brítska autorka detských kníh, 1968 -); anglická literatúra - texty; Sharratt, Nick (britský ilustrátor a autor z detských kníh. Ilustroval asi 200 kníh. Nar. 1962 v Londýne, Anglicko -); pre čitateľov od 9 rokov