Počuj, tebe preskočilo? : (No jungs! Zutritt nur fur hexen) - Brezina, Thomas, 1963- (Len pre čarodejnice. Chalanom vstup zakázaný!, 2006)
To je na zbláznenie, Tinke určite preskočilo! Prečo by sa inak chcela stať hovorkyňou triedy? Lissi nad takým nápadom síce iba krúti hlavou, má však sestru rada a tak sa rozhodne pomôcť jej malým kúzlom. No všetko dopadne trochu inak. A aby toho nebolo málo, rodičia odchádzajú na dovolenku a na dievčatá dozerá prísna babička. Navyše sa blížia záverečné skúšky v čarodejníckej škole. Ako sa to všetko skončí?