Počuj, tebe preskočilo? (No jungs! Zutritt nur fur hexen) - Brezina, Thomas, 1963-; Janeva, Ľubica, 1965-; Gotzen-Beek, Betina, 1965-; Hríbiková, Alexandra (Bratislava Fragment, 2006)
To je na zbláznenie, Tinke určite preskočilo! Prečo by sa inak chcela stať hovorkyňou triedy? Lissi nad takým nápadom síce iba krúti hlavou, má však sestru rada a tak sa rozhodne pomôcť jej malým kúzlom. No všetko dopadne trochu inak. A aby toho nebolo málo, rodičia odchádzajú na dovolenku a na dievčatá dozerá prísna babička. Navyše sa blížia záverečné skúšky v čarodejníckej škole. Ako sa to všetko skončí?
Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: Brezina, Thomas (rakúsky spisovateľ a televízny moderátor programov pre mládež, 30.1.1963 Viedeň - ); romány autorské; dievčenské romány; dobrodružné romány; próza; rakúska literatúra - texty; pre čitateľov od 9 rokov