Strašidelná rodina 7. diel : (Familie furchterlich) - Brezina, Thomas, 1963- (Všetky moje strašidlá, 2005)
Do domu, kde býva, sa prisťahujú noví susedia, a s tými veru nie je všetko celkom v poriadku. Mišo musí požiadať o pomoc svojich strašidelných kamarátov, ku ktorým medzitým pribudlo nové strašidlo - Duch Rámusník. Práve preň je nová úloha ako stvorená...