Strašidelná rodina 7. diel (Familie furchterlich) - Brezina, Thomas, 1963-; Šimulčíková, Jana, 1937- (Senica Arkus, 2005)
Do domu, kde býva, sa prisťahujú noví susedia, a s tými veru nie je všetko celkom v poriadku. Mišo musí požiadať o pomoc svojich strašidelných kamarátov, ku ktorým medzitým pribudlo nové strašidlo - Duch Rámusník. Práve preň je nová úloha ako stvorená...
Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: Brezina, Thomas (rakúsky spisovateľ a televízny moderátor programov pre mládež, 30.1.1963 Viedeň - ); romány autorské; dobrodružné romány; detektívne romány; Šimulčíková, Jana (slovenská spisovateľka, novinárka a prekladateľka. Nar. 25.07.1937 -); próza; rakúska literatúra - texty; pre čitateľov od 9 rokov