Moja veľká rozprávková kniha o zvieratkách - Bartz, Claudia; Muhr, Ursula; Scheuering, Erika (Fortuna Print, 2003)
Množstvo príbehov, ktoré zaujmú aj rozosmejú malých aj veľkých priateľov zvieratiek. Čo robia zvieratká zo zoo na gazdovskom dvore? Kto pomôže veveričke opäť nájsť zimné zásoby? A prečo má mačička Minka také okrúhle bruško? Toto a ešte oveľa viac sa dozviete v napínavých príbehoch o lesných, domácich aj exotických zvieratkách.