Moja veľká rozprávková kniha o zvieratkách - Bartz, Claudia; Muhr, Ursula; Scheuering, Erika; Varsik, Vladimír, 1964-; Kosan, Anna (Bratislava Fortuna Print, 2003)
Množstvo príbehov, ktoré zaujmú aj rozosmejú malých aj veľkých priateľov zvieratiek. Čo robia zvieratká zo zoo na gazdovskom dvore? Kto pomôže veveričke opäť nájsť zimné zásoby? A prečo má mačička Minka také okrúhle bruško? Toto a ešte oveľa viac sa dozviete v napínavých príbehoch o lesných, domácich aj exotických zvieratkách.
Pre čitateľov od 5 rokov.
Keywords: rozprávky autorské; rozprávky o zvieratách; rozprávky nemecké; próza; nemecká literatúra - texty; pre čitateľov od 5 rokov