Cvičme v rytme Luny: Zdravý pohyb v súlade s lunármy a prírodnými rytmami - Paungger, Johanna; Poppe, Thomas (Ikar, 2002)
Cielený pohyb ľ ale v správnom okamihu! V dňoch Panny budete cvičiť cviky, ktoré posilňujú a harmonizujú žalúdok, správnymi cvikmi v dňoch Strelca si môžete spolu so správnou výživou pomôcť pri celulitíde atď. Cvičenie si vyžaduje len niekoľko minút denne a môže ho vykonávať každý. Zmierniť bolesti, aktivovať a harmonizovať organizmus vám pomôže aj manipulácia s prstami. Sužujú vás starosti? Stláčajte si palec. Ste zúfalí a nevidíte východisko? Stláčajte si stred dlane. Dozviete sa aj to, ako si detoxikovať a odkysliť organizmus, posilniť imunitný systém, sebadôveru a duševnú vyrovnanosť.