Violetta, fialová víla : (Heather the Violet Fairy) - Meadows, Daisy (Čarovná dúha, 2006)
Violetta, fialová víla, sa ukrýva v maľbe na kolotoči. Vari pestrofarebné kone dokážu zaviesť Rebeku a Tinu k poslednej víle?