Rozalina, červená víla : (Ruby the Red Fairy) - Meadows, Daisy (Čarovná dúha, 2006)
Tina sa počas plavby na Dúhový ostrov spriatelila s Rebekou. Obe majú s rodičmi stráviť na ostrove sedem dní dovolenky. Ostrov nie je hocaký, no priam čarovný a priateľky, ktoré majú rady dobrodružstvo, musia každý deň nájsť jednu zo siedmich Dúhových víl. Ak sa im to nepodarí, svet škriatkov a víl zostane sivý a smutný. Pri hľadaní víl majú dievčatám pomôcť čarovné vrecká, ktoré dostali od kráľovnej Titanie, pretože pátranie po vílach im sťažujú pomocníci Zlolada Mrazivého, protivní zmokovia. Na pomoc im prichádza aj lokaj kráľa Oberona, žabiak Kvído, včielka Kráľovnička a ďalšie zvieratká. Priateľky počas hľadania víl zažijú nezabudnuteľné dobrodružstvá.