Prvé slzy : (Girls in tears) - Wilson, Jacqueline, 1945- (Slovart, 2006)
Obľúbené hrdinky Ela, Magda a Naďa sa vrátili! Tentokrát sú však akési nešťastné. Elin nádejný vzťah s Romanom začne škrípať a na nálade jej nepridáva ani hašterenie s kamoškami a problémy doma. Magda smúti za mŕtvym škrečkom, Naďa zase na internete stretne muža svojich snov, a vôbec ju nezaujíma, aké nebezpečné môžu byť internetové známosti. Ostanú Ela, Magda a Naďa najlepšími kamoškami aj v týchto uslzených časoch?