Láska sa rodí v tebe : (The Power is Within You) - Hay, Louise L.: 1926- (Gardenia, 2007)
Po mimoriadnom úspechu knihy Miluj svoj život, prichádza na náš knižný trh ďalšie dielo Louise L. Hayovej Láska sa rodí v tebe. Po rokoch osobnej práce s klientmi, stovkách rôznych tvorivých dielní a intenzívnych kurzov po celom svete autorka pochopila, že existuje len jeden spôsob ako vyriešiť každý problém alebo vyliečiť každé ochorenie a to je - zbaviť sa nenávisti, odporu, hnevu a kritiky - a namiesto toho pestovať v sebe lásku...