Láska sa rodí v tebe (The Power is Within You) - Hay, Louise L.: 1926-; Jošticová, Katarína; Dujnič, Marián: 1950-; Dujnič, Marián: 1950- (Bratislava Gardenia, 2007)
Po mimoriadnom úspechu knihy Miluj svoj život, prichádza na náš knižný trh ďalšie dielo Louise L. Hayovej Láska sa rodí v tebe. Po rokoch osobnej práce s klientmi, stovkách rôznych tvorivých dielní a intenzívnych kurzov po celom svete autorka pochopila, že existuje len jeden spôsob ako vyriešiť každý problém alebo vyliečiť každé ochorenie a to je - zbaviť sa nenávisti, odporu, hnevu a kritiky - a namiesto toho pestovať v sebe lásku...
Keywords: psychológia; parapsychológia; psychoterapie; meditácie; tréningy autogénne; alternatívna medicína; knihy polulárno-náučné; Hay, Louise L. (americká lekárka, spisovateľka publikácií o osobnom raste, organizuje a vedie semináre ako motivačný kouč, prednáša o metafyzike. * 08.10.1926 Los Angeles, California, USA -)