Zmiznúť navždy : (Vanishing Act) - Perry, Thomas, 1947- (Zelená knižnica, 2006)
Mladá, fyzicky neobyčajne zdatná a psychicky odolná Jane Whitefieldová si vybrala výnosnú, ale vysoko rizikovú živnosť. Jej úlohou je zachraňovať ľudí, na ktorých poľujú profesionáli, čo nepoznajú zľutovanie. Nestačí zamiesť všetky stopy, treba im nájsť aj novú identitu a prostredie, v ktorom budú môcť žiť bez strachu, že za rohom striehne smrť. Navzdory tomu ju prekvapí návštevník, ktorý na ňu čaká jedného dňa po návrate domov. Bývalý policajt obvinený zo sprenevery žiada, aby preňho urobila to isté, čo pre jeho starého priateľa: aby mu pomohla zmiznúť navždy.