Sladké pokušenie : (Slightly Tempted) - Balogh, Mary, 1944- (Slovenský spisovateľ, 2006)
Román zo starého Anglicka - ideálne čítanie pre ženy na jesenné večery. Len čo gróf Rosthorn uvidí lady Morgan Bedwynovú, vie, že našiel dokonalý nástroj pomsty, o ktorej sníva odjakživa. Skúsený lámač ženských sŕdc však nerátal s jedným: že ani jeho srdce nie je z kameňa a môže poľahky podľahnúť inému, rovnako sladkému pokušeniu.