Sladké pokušenie (Slightly Tempted) - Balogh, Mary, 1944-; Chovanová, Tamara, 1953-; Grečner, Dušan, 1944-; Šikulová, Anna (Bratislava Slovenský spisovateľ, 2006)
Román zo starého Anglicka - ideálne čítanie pre ženy na jesenné večery. Len čo gróf Rosthorn uvidí lady Morgan Bedwynovú, vie, že našiel dokonalý nástroj pomsty, o ktorej sníva odjakživa. Skúsený lámač ženských sŕdc však nerátal s jedným: že ani jeho srdce nie je z kameňa a môže poľahky podľahnúť inému, rovnako sladkému pokušeniu.
Keywords: romány autorské; historické romány; spoločenské romány; romány o láske; Grečner, Dušan (slovenský akademický maliar, grafik, ilustrátor, autor poštových známok, žiaka Albína Brunovského. Nar. 21.08.1944 Skalica, Slovensko -); próza; anglická literatúra - texty