Strašidlá najstrašnejšie : (Stoies that scared even me) - Hitchcock, Alfred, 1899-1980 (Slovenský spisovateľ, 2006)
19 príbehov slávneho režiséra, špecialistu na hrôzy, vraždy, krváky, zaradených do tejto knihy pobaví a príjemne vyľaká každého...