Prvá dáma : (First lady) - Phillips, Susan Elizabeth, 1948- (Ikar, 2003)
Nealy, krásna vdova po prezidentovi Spojených štátov, tajne uniká z Bieleho domu, lebo chce byť aspoň pár dní sama a žiť ako obyčajný človek. Potrebuje na to len perfektné prestrojenie a trochu odvahy. Zatiaľ čo po nej celá krajina pátra, Nealy stretne zvodného muža, ktorý má tiež svoje dobre strážené tajomstvo. Spolu sa vydajú na dobrodružnú cestu, od ktorej každý z nich očakáva naplnenie svojho