Prvá dáma (First lady) - Phillips, Susan Elizabeth, 1948-; Ilčíková, Anna, 1952-; Fabianová, Viera (Bratislava Ikar, 2003)
Nealy, krásna vdova po prezidentovi Spojených štátov, tajne uniká z Bieleho domu, lebo chce byť aspoň pár dní sama a žiť ako obyčajný človek. Potrebuje na to len perfektné prestrojenie a trochu odvahy. Zatiaľ čo po nej celá krajina pátra, Nealy stretne zvodného muža, ktorý má tiež svoje dobre strážené tajomstvo. Spolu sa vydajú na dobrodružnú cestu, od ktorej každý z nich očakáva naplnenie svojho
Keywords: romány autorské; spoločenské romány; romány o láske; romány pre ženy; próza; americká literatúra - texty