Kto prenasleduje psa Nula Nula Hav? Prípad č.1 : (Wer macht Jagd auf Null-Null-Wuff?) - Brezina, Thomas, 1963- (Tajný pes Bello Bond, 2006)
Keď sa šikovný teriér a traja prešibaní priatelia zvierat vrhnú do dobrodružstva, o zábavu a napätie nie je núdza. Bastian, Lina a Lux bývajú na internáte Zitterbart, sú veľkí priatelia zvierat a preto u seba prichýlia Bella Bonda. Tento bystrý teriér ovláda množstvo trikov, pomocou ktorých vždy nájde spôsob, ako vybŕdnuť z každej situácie.