Kto prenasleduje psa Nula Nula Hav? Prípad č.1 (Wer macht Jagd auf Null-Null-Wuff?) - Brezina, Thomas, 1963-; Šimulčíková, Jana, 1937-; Hanke-Basfeld, Magdalene, 1951-; Basfeld-Hanke, Magdalene (Senica Arkus, 2006)
Keď sa šikovný teriér a traja prešibaní priatelia zvierat vrhnú do dobrodružstva, o zábavu a napätie nie je núdza. Bastian, Lina a Lux bývajú na internáte Zitterbart, sú veľkí priatelia zvierat a preto u seba prichýlia Bella Bonda. Tento bystrý teriér ovláda množstvo trikov, pomocou ktorých vždy nájde spôsob, ako vybŕdnuť z každej situácie.
Obsah: Honba na psa. Teta Čoko-krava. Nula Nula hav a iné. Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: poviedky autorské; Brezina, Thomas (rakúsky spisovateľ a televízny moderátor programov pre mládež, 30.1.1963 Viedeň - ); dobrodružné poviedky; príbehy o zvieratách; Šimulčíková, Jana (slovenská spisovateľka, novinárka a prekladateľka. Nar. 25.07.1937 -); próza; rakúska literatúra - texty; pre čitateľov od 9 rokov