Kto uniesol žriebä Faraóna. Prípad č.2 (Wer hat das Fohlen Pharao entfuhrt?) - Brezina, Thomas, 1963-; Šimulčíková, Jana, 1937-; Hanke-Basfeld, Magdalene, 1951- (Senica Arkus, 2007)
Tajný pes Bello Bond, bystrý teriér ovládajúci množstvo trikov tentokrát privedie svojich priateľov na horúcu stopu, ktorá vedie priamo do jazdiarne, kde odhaľujú hrôzostrašnú záhadu...
Príloha: Superdôležité. Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: romány autorské; Brezina, Thomas (rakúsky spisovateľ a televízny moderátor programov pre mládež, 30.1.1963 Viedeň - ); dobrodružné romány; detektívne príbehy; príbehy o zvieratách; próza; Šimulčíková, Jana (slovenská spisovateľka, novinárka a prekladateľka. Nar. 25.07.1937 -); rakúska literatúra - texty; pre čitateľov od 9 rokov