Ohlásená vražda: Prípady slečny Marplovej : (A Murder Is Announced) - Christie, Agatha, 1890-1976 (Zelená knižnica, 2007)
Pokojnú hladinu života vidieckeho mestečka rozvíri inzerát, ktorý oznamuje, že v dome slečny Blackockovej príde k vražde. Z navonok nevinného žartíka sa nakoniec vykľuje hrôzostrašná skutočnosť.