Rodičia o súčasnej škole - Beňo, Matej; Šimčáková, Ľudmila; Herich, Ján (Ústav informácií a prognóz školstva, 2006)
Výsledky výskumu prispievajú k poznaniu problémov školy tak, ako ju prijímajú, reflektujú a hodnotia rodičia. Prinášajú obraz možných a potrebných zmien v školách a školstve, ktoré by sa mali realizovať s oporou o názory, predstavy a potreby rodičov.