Dve čiarky nádeje - Fulmeková, Denisa, 1967- (Ikar, 2007)
Príbeh o intímnych bolestiach žien i tom, ako sa človek celkom náhodou môže stať aktérom pokryteckej hry. Hlavná hrdinka tejto knižky, Eva Materasová, je bolestne zasiahnutá stratou svojho nenarodeného dieťaťa. Smutná životná skúsenosť ju núti prehodnotiť svoj doterajší postoj k materstvu. Zároveň rieši zložitú situáciu, kedy sa ocitla v roli dôverníčky svojich dvoch priateliek, ktoré majú vzťah s tým istým mužom. Eva si kladie otázku, do akej miery môže byť k svojim priateľkám úprimná, aby nestratila ani jednu z nich.