Artur a Maltazardova pomsta (Arthur et la vengeance de Maltazard) - Besson, Luc, 1959-; Szabóová, Zuzana; Garcia, Céline (Bratislava Mladé letá, 2007)
Neľútostný boj s Maltazardom, vládcom zakázaného mesta, odvážnych priateľov rozdelil. Artura odviezol otec preč a Selénia sa nachádza medzi životom a smrťou. Dramatický útek a posledné sekundy pred zatvorením brány do sveta Minimojov ...to všetko nájdete v strhujúcej tretej časti knihy.
Pre čitateľov od 11 rokov. Námet: Céline Garcia.
Keywords: Besson, Luc (francúzsky filmový režisér, scenárista a producent. Založil filmové štúdio EuropaCorp. * 18.03.1959 Paríž -); romány autorské; fantazijné romány; príbehy o deťoch; dobrodružné romány; próza; francúzska literatúra - texty; pre čitateľov od 11 rokov