Dosť dobrá baba - McCombie, Karen, 1963- (Alica a ..., 2005)
Alica je trinásťročné anglické dievča, ktoré rieši rovnaké problémy ako snáď všetky jej vrstovníčky na celom svete: spory so súrodencami, nepochopenie rodičov, vzťahy s kamarátkami a prvé lásky. Tentoraz jej robí veľké starosti sestra Jabla, ktorá sa naraz začala správať divne, nevyzerá normálne (teda problém je v tom, že práve vyzerá normálne!) a porušuje pravidlá. Vtipný text písaný formou denníka je určený pre dievčatá vo veku od 11 do 15 rokov.