Veľké dámy, malé cnosti - Benzoni, Juliette, 1920-2016 (Remedium, 2006)
V knihe Veľké dámy, malé cnosti sa zoznámime s deviatimi pútavými príbehmi z francúzskych dejín približujúcimi menej reprezentatívne stránky života slávnych osobností. Tentoraz sa pod drobnohľadom Juliette Benzoniovej ocitli veľké dámy na kráľovských dvoroch, ktoré natoľko túžili po moci, že neváhali využiť milostné intrigy, ba ani vraždu.