Záhada močiarneho postrachu - Sonneleitner, Marco, 1965- (Traja pátrači, 2006)
Mŕtve telo z neskorej doby železnej odpočíva v sklenej vitríne múzea. A práve keď má Peter službu ako nočný vrátnik, akoby močiarny prízrak ožil a začal vyčíňať v opustených chodbách. Traja pátrači sa zdráhajú uveriť oživeniu mŕtvoly, hoci presne na to ukazujú všetky indície...