90-dňová rozlišovacia diéta - Hrobat, Breda (Trysk, 2006)
90-dňová rozlišovacia diéta je oveľa viac ako diéta! Vyskúšalo ju viac ako 30 000 ľudí, ktorí úspešne schudli. Jedálny lístok obsahuje jedlá nenáročné na prípravu, vhodné pre zaneprázdnených ľudí, ktorí nechcú hladovať. Kniha obsahuje chutné jedlá na 90 dní. Nie je extrémna! Netreba sa zriekať žiadneho jedla ľ dokonca ani sladkostí či chleba. Úbytok hmotnosti je trvalý!