Sen o veľkom bále - Disney, Walt, 1901-1966 (Egmont, 2007)
Jedného dňa nájde Popoluška v šuplíku starú stužku do vlasov. Keď si ju uviaže, zistí, že stužka má zazračnú moc. Odrazu má na sebe krásne šaty a počuje čarovnú hudbu. Popoluška vie, že je to iba sen, no aj sny sa môžu splniť!