Sen o veľkom bále - Disney, Walt, 1901-1966; Clausen, Rikke; Krupová, Eva, 1941- (Praha Egmont, 2007)
Jedného dňa nájde Popoluška v šuplíku starú stužku do vlasov. Keď si ju uviaže, zistí, že stužka má zazračnú moc. Odrazu má na sebe krásne šaty a počuje čarovnú hudbu. Popoluška vie, že je to iba sen, no aj sny sa môžu splniť!
Pre čitateľov od 6 rokov.
Keywords: rozprávky autorské; rozprávky o princeznách; klasické rozprávky; próza; Disney, Walt, vl. m. Walter Elias "Walt" Disney (americký filmový producent, režisér, scenárista, herec hlasu, animátor, podnikateľ, konferenciér, medzinárodné ikony, filantrop, 5.12.1901 Hermosa, Chicago, Illinois, Spojené štáty americké - 15.12.1966 Burbank, Kalifornia, USA); americká literatúra - texty; pre čitateľov od 6 rokov