Všade dobre, doma najlepšie: Ďaľšie príbehy Tracy Beakerovej : (The Dare Game) - Wilson, Jacqueline, 1945- (Slovart, 2007)
Ďalší príbeh o dievčati menom Tracy Beakrová, ktorá najradšej zo všetkého hrá hru Vadí-nevadí. Čo má Tracy nové? "Myslela som si, že budem žiť so svojou pestúnkou Mandy šťastne až do smrti. Ale vôbec to tak nedopadlo. Mandy je lakomá a prísna. Nechce mi kupovať značkové oblečenie a deti sa mi preto v škole posmievajú. Takže sa nečudujte, že chodím za školu. Mám také tajné miesto, kde sa stretávam s dvoma chalanmi. Hráme spolu Vadí-nevadí a ja vždy vyhrám. Pretože som zo všetkých najlepšia. Naozaj!"