Zábudlivý Punťo - Meinardus, Elke (Fortuna Print, 1996)
Zábudlivý Punťo, Desať myšiek ide na výlet, Hopko a Hafík, Dobrodružstvá kačičiek-sestričiek, Bež, myška, bež! Príbehy zajkov, Kvako sa skrýva, Roztopašné šteniatka, Prasiatko Róza, Automobilové preteky - to je veľká kniha o zvieratkách s jednoduchými, veselými príbehmi a príťažlivými ilustráciami. Je vhodná rovnako pre malé deti, ktorým ju budú čítať rodičia alebo starší súrodenci, ako aj pre začínajúcich čitateľov, ktorí začínajú sami lúskať prvé písmenká a objavujú vzrušujúce tajomstvá abecedy.