Perokresba - Lavrík, Silvester, 1964- (Levice Koloman Kertész Bagala L.C.A., 2006)
Perokresba je tradičná výtvarná technika. Oceľové pierko, drevená rúčka, kalamár s tušom. Portréty, veduty, žánrové výjavy. Ilustrácie, obrázky k návodom na použitie. Karikatúra, vtip, komiks. Rytmus čmárania na okraj. To všetko ponúka perokresba. Technika postavená na zvládnutí pera. O to sa pokúša aj táto kniha. Aké tradičné. Silvester Lavrík.
Keywords: poviedky autorské; spoločenské poviedky; humoristické poviedky; próza; slovenská literatúra - texty