Karol 3D Horváth - Horváth, Karol D. (Poviedka, 2006)
Tretia zbierka poviedok Karola D. Horvátha je modrá. Ponúka čitateľom nielen pre autora typický čierny humor a príbehy s nečakane absurdnými pointami, ale aj poviedky s akcentom na hororové prvky s existencialistickým presahom.