Rota pomalého nasadenia: Vystrihnuté a nepoužité scény z kultovej série filmov Ronyho Escherwooda s komentármi autorov - Krištúfek, Peter, 1973-; Nagy, Dodo (Koloman Kertész Bagala L.C.A, 2006)
Po obsahovej i estetickej stránke mimoriadne originálna knižka, zložená zo scenárov nepoužitých a vystrihnutých scén kultovej série detektívnych filmov Ronyho Escherwooda. Texty vychádzajú aj so zasväteným predhovorom filmového teoretika Martina Ciela a komentármi autorov.